Een vrouw die meer in haar midden staat, kijkt vanuit haar innerlijke kracht de wereld in. Durf te ontvangen, want het ligt allemaal al klaar.

Mijn naam is Tamara Nikolic, geboren in 1982. Ik ben vrouw, dochter, zus, moeder, echtgenote en vriendin. Al sinds ik mij kan herinneren, staan mijn kanalen vrij helder open en dit was soms verwarrend. Inmiddels weet ik dat ik hoogsensitief ben en zie ik dit als mijn kracht. 

Wat mij al vanaf mijn jong volwassen leven heeft geïnspireerd, is energiewerk. Ik ben onder andere familieopstellingen, verschillende coachingstrajecten en reading & healing gaan ervaren. Er ging een hele wereld voor mij open. Het voelde als thuiskomen. Wat ik zo bijzonder vond om in te zien, is dat wij allemaal ons eigen verhaal mee dragen. Ik besefte dat de verandering in de buitenwereld bij mezelf begint en zo werd ik mij bewuster van mijn weg naar binnen.

Mijn liefde voor coachen is gedurende de acht jaar sociaal pedagogisch werk gegroeid. Ik heb in al die jaren met veel plezier collega’s, gezinnen en met name kinderen begeleid.

Met de geboorte van onze kinderen, werd ook een nieuw deel van mij geboren. Naast dat ik moeder werd, werd mijn waarneming nog scherper.
Mijn intuïtieve ontwikkeling ben ik middels opleiding, cursussen en workshops gaan verdiepen. 
Ook vond ik een nieuwe passie in voeding. Ik nam de tijd om alle lagen in mij te onderzoeken om zo tot mijn bron en eigen wijsheid te komen en ik ervoer hoe belangrijk aarding en zelfzorg is ter ondersteuning van mijn reis. Het inspireerde mij om te zien dat wanneer ik verantwoordelijkheid neem voor mijn deel mijn kinderen vrijer en blijer door hun leven gaan.

Vanuit deze ontwikkeling ontstond mijn wens om andere vrouwen te ondersteunen tijdens hun reis naar binnen. 

Een vrouw die meer in haar midden staat, kijkt vanuit haar innerlijke kracht de wereld in. Durf te ontvangen, want het ligt allemaal al klaar.

Mijn naam is Tamara Nikolic, geboren in 1982. Ik ben vrouw, dochter, zus, moeder, echtgenote en vriendin. Al sinds ik mij kan herinneren, staan mijn kanalen vrij helder open en dit was soms verwarrend. Inmiddels weet ik dat ik hoogsensitief ben en zie ik dit als mijn kracht. 

Wat mij al vanaf mijn jong volwassen leven heeft geïnspireerd, is energiewerk. Ik ben onder andere familieopstellingen, verschillende coachingstrajecten en reading & healing gaan ervaren. Er ging een hele wereld voor mij open. Het voelde als thuiskomen. Wat ik zo bijzonder vond om in te zien, is dat wij allemaal ons eigen verhaal mee dragen. Ik besefte dat de verandering in de buitenwereld bij mijzelf begint en zo werd ik mij bewuster van mijn weg naar binnen.

Mijn liefde voor coachen is gedurende de acht jaar sociaal pedagogisch werk gegroeid. Ik heb in al die jaren met veel plezier collega’s, gezinnen en met name kinderen begeleid.

Met de geboorte van onze kinderen, werd ook een nieuw deel van mij geboren. Naast dat ik moeder werd, werd mijn waarneming nog scherper.
Mijn intuïtieve ontwikkeling ben ik middels opleiding, cursussen en workshops gaan verdiepen. 
Ook vond ik een nieuwe passie in voeding. Ik nam de tijd om alle lagen in mij te onderzoeken om zo tot mijn bron en eigen wijsheid te komen en ik ervoer hoe belangrijk aarding en zelfzorg is ter ondersteuning van mijn reis. Het inspireerde mij om te zien dat wanneer ik verantwoordelijkheid neem voor mijn deel mijn kinderen vrijer en blijer door hun leven gaan.

Vanuit deze ontwikkeling ontstond mijn wens om andere vrouwen te ondersteunen tijdens hun reis naar binnen. 

Testimonials

“Tamara weet moeiteloos het moderne, aardse leven met de bron te verbinden. Deze twee begrippen waren voor mij altijd uitersten die onmogelijk samen gingen: ofwel liep ik disconnected rond op aarde, ofwel zat ik ergens sky high. Tamara leert mij hoe ik de bron energie ook hier mag manifesteren voor de nieuwe wereld.

Ze is een krachtige sjamaan van deze tijd en voelt, ook op afstand, precies wat er nodig is. Het advies wat ze geeft, de cirkels die ze leidt: alles komt uit een zuiver en oprecht hart. Als je klaar bent voor een liefdevolle maar krachtige healer aan je zij is Tamara een fantastische keuze.”

Hannah
“Als opleider heb ik Tamara tijdens de opleiding intuïtieve ontwikkeling, reading & healing de laatste jaren enorm zien groeien. Ze is op een speelse manier doortastend en kan als geen ander achter de dingen kijken.
Liefdevol, oplossingsgericht, creatief, inspirerend, respectvol; een zachte kracht in verbinding is wat haar typeert.
Dit maakt haar een ideale sparring gids om verborgen krachten en talenten in mensen wakker te roepen.
Ze verstaat de kracht van transformatie. 
 Soms schuurt het leven en zijn we op zoek naar inzichten en nieuwe wegen. Met haar unieke werkwijze, heb ik haar glans aan het leven van vele anderen zien geven.”
Ilonka

“Tamara is geweldig! Ze ondersteunt je met aarden, voelen en het loslaten van oude energie. Kortom ze helpt je in balans te komen. Echt een aanrader.”

Marie-Claire

“Sinds een jaar kom ik maandelijks bij Tamara. Tamara is een lieve krachtige vrouw die mij altijd op mijn gemak laat voelen. Tijdens de sessies helpt Tamara mij met aarden. Ze voelt goed aan wat hiervoor nodig is en speelt hier dan ook goed op in waardoor elke sessie in het moment is en er echt wordt gekeken naar wat ik nodig heb in het moment. Ze zet me weer met beide benen op de grond. Na de sessie ervaar ik veiligheid en kracht bij mezelf.”

Tess

Vind de weg naar jouw midden en ervaar meer ruimte, rust en ontspanning.​
Voel je vrij om contact op te nemen.