De cirkel van levenskracht

Sinds een paar jaar faciliteer ik op donderdagavond een keer per maand een cirkel voor Vrouwen. 

Tijdens de cirkel sta jij centraal. Het is een plek van opladen, verbinden en verstillen. Waar jij de energie die je hebt uitstaan bij andere mensen, situaties en plekken in jouw leven, kunt terughalen naar jezelf. Vanuit daar is het makkelijker aarden en landen in het nu, zodat er meer ruimte ontstaat voor Jou. De verbinding met de andere Vrouwen uit de cirkel werkt bekrachtigend en voedend. 

Tijdens het voorbereiden maar ook tijdens de avond tune ik in op de groep en de energie. Vanuit dat vertrekpunt faciliteer ik de avond. Denk daarbij aan geleide meditatie, elkaar afkloppen en/of aanraken en andere werkvormen die bijdragen aan het moeitelozer de verbinding met jezelf ervaren.

Praktische info

We werken in cycli van vier donderdagen. Elke vierde donderdag van de maand vindt er een cirkel plaats. We blijven zo in de flow en zakken steeds een laag dieper in de verbinding met onszelf, elkaar en het natuurlijk ritme. We werken met een kleine groep vrouwen, minimaal vier deelneemsters en maximaal zes. De eerste cyclus start in september.

Lijkt het jou waardevol en wil je er meer over weten?​
Voel je vrij om contact op te nemen.

Scroll naar boven